Gå til hovedindhold

Aktuel viden

Her kan du læse aktuel viden fra bofællesskaberne

  • Læs op

INFORMATION:

Nyt  fra teamleder:

En hilsen fra Grundtvigsvej 78 og 86

Tiden går og der sker en masse på Grundtvigsvej. Det gælder både 78 og 86.

Maria som er personale i 86 har valgt at prøve nye udfordringer i Bostøtten, i en orlovs stilling det næste år. I denne periode skal Jette Nielsen som i allerede kender fra hus 78 være i hendes stilling. Dette betyder at der så mangler en personale i 78. Derfor har vi ansat Gitte Pilgaard i ligeledes en orlovsstilling- Gitte kommer fra en lignede stilling og glæder sig meget til at blive en del af vores bofællesskab pr. 1/7 22.

Vi ved jo alle at der er sket en masse prisstigninger på flere områder for os alle i tiden. Dette sker også for os nu. Vores mad fra Østerport har valgt at sætte prisen op. I år laver vi ikke prisændringer i de månedlige kostpenge, men vores borgere skal ikke forvente at få den kostrefusion sidst på året som de er vant til. Det vil nærmere være en udligning for de fleste. Enkelte vil nok opleve at skal betale noget retur.

Der er den sidste tid sket en masse skønne oplevelse for vores borgere her på Grundtvigsvej. Der har været tur ind og se Shu-bi-dua musical, der har været Maj festival som var planlagt af Regnbuen og Lundgården, det var en mindre festival da der i år ikke var Sansefestival. Om kort tid, er tiden kommet til Sølund festival hvor vi i år skal rigtig mange afsted. Dette glæder vi os alle meget til at opleve igen.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer og i altid er velkomme til at komme forbi til en snak eller ringe hvis i har nogle spørgsmål.

De bedste sommerhilsner.

Alice Norlyk.

..............................................................................................................................................

Kære pårørende til beboerne på Grundtvigsvej 78 og 86                               Alice Dalgaard

Jeg vil gerne præsentere mig selv. Jeg hedder Alice Dalsgaard Norlyk og er den nye teamleder her på Grundtvigsvej 78 og 86.

Jeg startede op 1/2 2022 med den skønneste velkomst fra både beboere og personale. Min begyndelse hernede har været intet mindre end perfekt! Jeg har her i begyndelsen lagt meget energi i, at lære beboerne, personalet og dagligdagen at kende. Dette har jeg gjort fordi, det betyder rigtig meget for mig, at de skal opleve en leder som ser dem i deres hverdag og får en positiv relation, hvor de oplever at jeg ser dem og deres selvstændighed og viser dem respekten deraf. Jeg synes Grundtvigsvej 78 og 86 har en skøn kultur og man oplever med det samme et sted med stor glæde i hverdagen.

Min erfaring:

Jeg har været uddannet pædagog i snart 15 år, hvor største delen af tiden har været på det social pædagogiske område og i Ikast-Brande Kommune. Jeg har været teamleder af flere omgange, både som konstitueret teamleder på Bellisbo i Nr. Snede, men også som teamleder på Marienlund i Ikast. Jeg har derfor også, lidt i periferien vidst hvem nogle af beboerne her på Grundtvigsvej var og nogle af dem har også vidst hvem jeg var. Jeg blev meget glad da jeg opdagede de søgte en teamleder her på Grundtvigsvej, da jeg gennem mine år som pædagog og leder har sporet mig ind på, at denne borgergruppe uden tvivl, er dem hvor jeg har de allerbedste kompetencer og kan bidrage med en masse konstruktivt.

Kort om mig.

Jeg er 38 år gammel og bor med min mand og søn ude i Bording. Når jeg ikke er på Grundtvigsvej, så bruges en stor del af min fritid med min familie og kulturelle oplevelser. Jeg elsker at opleve verden, både de korte ture men bestemt også de lange.

I vil opleve mig som meget imødekommende og positiv. Jeg har stor livsglæde og arbejdsglæde. Jeg arbejder meget med gensidig respekt mellem alle dem jeg har omkring mig, uanset om det er i arbejdsregi eller privat regi.

Jeg håber og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med jer alle. Jeg har haft fornøjelsen af at hilse på flere af jer og ser frem til at møde jer andre. I er altid velkommen til at kontakte mig, enten på telefon, mail eller et møde. Der er altid noget på kanden og døren står altid åben.

Siden jeg er startet her på Grundtvigsvej er der sket det fantastiske, at jeg har fundet ud af, at min mand og jeg skal være forældre igen. Det er dog ikke specielt godt planlagt og håber på forståelse for dette. Det er jo desværre ikke alt man kan være herre over. Det betyder, at jeg fra start juli går på barsels orlov og forventes tilbage maj 2023. Mens jeg er væk, vil Bente Larsen, som til dagligt er teamleder på dagbeskæftigelsen på Regnbuen, overtage min stilling.

Det bedste og venligste hilsner

Alice Dalsgaard Norlyk

Mail: aldch@ikast-brande.dk tlf: 29 47 00 65

.....................................................................................

Forebyg smitte

Advarsel om udnyttelse af borgere på bosteder.


I forbindelse med udnyttelse af borgere på bosteder har Ikast Kommune fra Express Bank modtaget følgende brev som du kan se ved at klikke HER.

.........

Vi advares fra andre steder om, at nogle beboere er franarret personlige oplysninger som cpr-nr. og andet, der gør at beboerne kan få stjålet deres penge. Derfor vil vi gerne opfordre jer pårørende, der står for økonomi for beboer på Gr.vej, til at holde øje med jeres pårørendes konto, så I opdager, hvis der sker nye ting på kontoen eller står for mange penge på det kort beboeren selv har.