Gå til hovedindhold

Aktuel viden

Her kan du læse aktuel viden fra bofællesskaberne

  • Læs op

INFORMATION:

Corona-restriktioner

Vi opfordrer til at holde afstand og spritte hænderne af ved indgangen.

Nyt  fra teamleder:

Så er sommerferien forbi. Sommeren har været meget stille på Grundtvigsvej, hvor langt de fleste har været på ferie hos pårørende eller på højskole.

Socialministeriet har grundet Covid 19 givet bosteder og dagtilbud penge til oplevelser. Torsdag d.20. August var Grundtvigsvej så heldige at Regnbuen og Lundgården lånte vores parkeringsplads til sommerfestival. Der var musik i et stort telt fra 9-15, hvor bla. ”Den røde tråd” spillede. Det var en herlig dag. Bofællesskaberne bruger pengene på en fælles tur til Lalandia i Billund d. 7.- 9. september.

Den ledige lejlighed i 78 er der en ny beboer, der flytter ind i 1. September. I 86 flytter ny beboer ind 1. Oktober. Personale og beboere glæder sig til at tage godt imod de nye beboere.

..................................................................................

Forebyg smitte

Advarsel om udnyttelse af borgere på bosteder.


I forbindelse med udnyttelse af borgere på bosteder har Ikast Kommune fra Express Bank modtaget følgende brev som du kan se ved at klikke HER.

.........

Vi advares fra andre steder om, at nogle beboere er franarret personlige oplysninger som cpr-nr. og andet, der gør at beboerne kan få stjålet deres penge. Derfor vil vi gerne opfordre jer pårørende, der står for økonomi for beboer på Gr.vej, til at holde øje med jeres pårørendes konto, så I opdager, hvis der sker nye ting på kontoen eller står for mange penge på det kort beboeren selv har.