Gå til hovedindhold

Aktuel viden

Her kan du læse aktuel viden fra bofællesskaberne

INFORMATION:

 

                               Nyt omkring medarbejder situationen.

                                                                                                               Ikast, juni 2023

 

Kære pårørende til beboerne på Grundtvigsvej 78 og 86                                   

Efter endt barsel er jeg igen tilbage her i bofælleskaberne som teamleder. Jeg glæder mig til at starte og være en del af dagligdagen igen.

                                                                                                                        Alice Dalgaard

Det bedste og venligste hilsner

Alice Dalsgaard Norlyk

.........................................................................................................................................

 

                                                                                                                       Ikast den 4. april 2023 

Vi har sagt farvel til Kirsten Kloster som har valgt at søge nye udfordringer. I den ledige stilling har vi ansat Simon Rysted Lind, der er uddannet pædagog og har en del erfaring fra skoleverdenen men også erfaring fra bofællesskab. Simon er startet og vi glæder os til samarbejdet med ham.

I midten af april går Louise Simmelsgaard på barsel og i hendes barselsvikariat har vi ansat en, for nogen,  allerede kendt person. Anette Østergaard har tidligere arbejdet i bofællesskabet 78 og nu vender hun tilbage i et vikariat. Anette startede 1.4

............................................................................................................................................ 

 

                                                                                                Ikast den 09.01 2023

Kære borgere og pårørende tilknyttet Bofællesskaberne på Grundtvigsvej, Dagcenter Regnbuen og Lundgården.

 

Som en del af Byrådets godkendte besparelser på tværs af de forskellige områder i hele kommunen, skal vi også i Psykiatri- og Handicap i gang med at udmønte de besparelser, der gælder for vores afdeling. Der er tale om organisatoriske ændringer, som forventes at træde i kraft omkring sommeren 2023. Så der bliver god tid til processen frem mod den nye organisering.

Besparelserne medfører følgende ændringer for organiseringen af tilbuddene tilknyttet min ledelse:

Bofællesskaberne på Grundtvigsvej bliver fremover organisatorisk en del af Marienlund og indgår dermed under ledelse af Centerleder Rikke Hindkjær.

Regnbuen og Lundgården indgår i et nyt fælles specialiseret Dagtilbudscenter og sammenlægges med Garland og STU. Planen er på sigt, at flytte Lundgården og STU ud af de nuværende rammer og samle medarbejdere og borgere på Garlands adresse.
Regnbuen vil være en del af det nye center, det er endnu uvist hvor Regnbuen placeres fysisk, af hensyn til borgergruppens behov og da der ikke er samme synergimuligheder med denne målgruppe.

Teamlederen på alle tilbud forbliver en del af tilbuddene fremover som de er nu, så I vil forhåbentlig ikke mærke en stor forandring i hverdagen.

Som sagt forventer vi, at den nye organisering først træder i kraft omkring sommeren 2023 og vi vil holde jer orienterede omkring processen løbende i den kommende periode., så snart vi kan melde noget mere konkret ud. Dette er derfor en meget overordnet orientering, så I er orienterede om, hvad der er i vente.

Har I spørgsmål er I velkomne til at tage kontakt til undertegnede eller til teamlederne, så vil vi forsøge at melde tilbage så godt vi kan.

 

Venlig hilsen

Centerleder Heidi Nielsen.

Mail: heini@ikast-brande.dk

Tlf: 51556933

.................................................................................................................................

 

Kære pårørende til beboerne på Grundtvigsvej 78 og 86                               Alice Dalgaard                    

Jeg vil gerne præsentere mig selv. Jeg hedder Alice Dalsgaard Norlyk og er den nye teamleder her på Grundtvigsvej 78 og 86.

Jeg startede op 1/2 2022 med den skønneste velkomst fra både beboere og personale. Min begyndelse hernede har været intet mindre end perfekt! Jeg har her i begyndelsen lagt meget energi i, at lære beboerne, personalet og dagligdagen at kende. Dette har jeg gjort fordi, det betyder rigtig meget for mig, at de skal opleve en leder som ser dem i deres hverdag og får en positiv relation, hvor de oplever at jeg ser dem og deres selvstændighed og viser dem respekten deraf. Jeg synes Grundtvigsvej 78 og 86 har en skøn kultur og man oplever med det samme et sted med stor glæde i hverdagen.

Min erfaring:

Jeg har været uddannet pædagog i snart 15 år, hvor største delen af tiden har været på det social pædagogiske område og i Ikast-Brande Kommune. Jeg har været teamleder af flere omgange, både som konstitueret teamleder på Bellisbo i Nr. Snede, men også som teamleder på Marienlund i Ikast. Jeg har derfor også, lidt i periferien vidst hvem nogle af beboerne her på Grundtvigsvej var og nogle af dem har også vidst hvem jeg var. Jeg blev meget glad da jeg opdagede de søgte en teamleder her på Grundtvigsvej, da jeg gennem mine år som pædagog og leder har sporet mig ind på, at denne borgergruppe uden tvivl, er dem hvor jeg har de allerbedste kompetencer og kan bidrage med en masse konstruktivt.

Kort om mig.

Jeg er 38 år gammel og bor med min mand og søn ude i Bording. Når jeg ikke er på Grundtvigsvej, så bruges en stor del af min fritid med min familie og kulturelle oplevelser. Jeg elsker at opleve verden, både de korte ture men bestemt også de lange.

I vil opleve mig som meget imødekommende og positiv. Jeg har stor livsglæde og arbejdsglæde. Jeg arbejder meget med gensidig respekt mellem alle dem jeg har omkring mig, uanset om det er i arbejdsregi eller privat regi.

Jeg håber og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med jer alle. Jeg har haft fornøjelsen af at hilse på flere af jer og ser frem til at møde jer andre. I er altid velkommen til at kontakte mig, enten på telefon, mail eller et møde. Der er altid noget på kanden og døren står altid åben.

Siden jeg er startet her på Grundtvigsvej er der sket det fantastiske, at jeg har fundet ud af, at min mand og jeg skal være forældre igen. Det er dog ikke specielt godt planlagt og håber på forståelse for dette. Det er jo desværre ikke alt man kan være herre over. Det betyder, at jeg fra start juli går på barsels orlov og forventes tilbage maj 2023. Mens jeg er væk, vil Bente Larsen, som til dagligt er teamleder på dagbeskæftigelsen på Regnbuen, overtage min stilling.

 

Det bedste og venligste hilsner

Alice Dalsgaard Norlyk

E-mail: aldch@ikast-brande.dk tlf.: 29 47 00 65

.....................................................................................

 

Advarsel om udnyttelse af borgere på bosteder.

I forbindelse med udnyttelse af borgere på bosteder har Ikast Kommune fra Express Bank modtaget følgende brev som du kan se ved at klikke HER

.........

Vi advares fra andre steder om, at nogle beboere er franarret personlige oplysninger som cpr-nr. og andet, der gør at beboerne kan få stjålet deres penge. Derfor vil vi gerne opfordre jer pårørende, der står for økonomi for beboer på Gr.vej, til at holde øje med jeres pårørendes konto, så I opdager, hvis der sker nye ting på kontoen eller står for mange penge på det kort beboeren selv har.