Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny medarbejder

Vi forventer af vores medarbejde at de har en positiv indstilling og er imødekommende både overfor beboerne, de pårørende og kollegaerne. Vi er alle sammen forskellige og har hver vores personlighed, derfor skal den enkelte respekteres som den de er.

Indvielse af nye lejligheder i bofællesskaberne

Rent praktisk, skal vores medarbejdere være indstillet på, at arbejde i de timer vi har bemanding på bofællesskaberne. Det betyder, at man som medarbejder hos os også har aftenvagter.

Vi har sammenlagt på de to bofællesskaber 10 faste medarbejdere, hvor af den ene stilling er vores teamleder, der har en del af arbejdstiden afsat til administrative opgaver.

Vikarer

Da vores medarbejdere jo af og til har brug for ferie, kan blive syge og lignende, har vi tilknyttet en fast vikarstab, der kender bofællesskaberne. Da vikarstaben til dels består af studerende, er der er en større udskiftning end i medarbejderstaben, derfor ansætter vi jævnligt nye vikarer.

Vi har de samme forventninger til vores vikarer som vi har til vores faste medarbejdere.

 

Bofællesskaberne Grundtvigsvej 78 og 86

Grundtvigsvej 78 og 86  - 7430 Ikast
Tlf.: 99 60 53 53